Boil potatoes and eggs in advance. Take the herring, wash and clean the fish. Peel the potatoes and eggs and grate them on a coarse grater. Also grate the cheese. Chop the herring finely.
Сварите картофель и яйца заранее. Возьмите сельдь, помойте и почистите рыбу. Почистите картофель и яйца и натрите их на крупной терке. Также сыр натрите. Нарежьте сельдь мелко.
Take all the grated ingredients and mix together, adding oil, salt and pepper to taste. Add pieces of herring to this mass and mix everything together again.
Возьмите все натертые ингредиенты и смешайте вместе, добавив масло, соль и перец по вкусу. К этой массе добавьте кусочки сельди и еще раз перемешайте все вместе.
Form balls from the resulting mass and roll them in finely chopped dill.
Из полученной массы формируйте шарики и обваляйте их в мелко нарезанном укропе.
You can put olives on skewers and decorate the so-called koloboks with them. You can also add a cube of cheese, olives and make it as an assortment. This dish can be served as a canapé.
На шпажки можно насадить маслины и украсить ими так называемые колобки. Также можно насадить кубик сыра, оливки и сделать в виде ассорти. Подать это блюдо можно в виде канапе.