Peel carrots, onions, garlic and potatoes. Wash tomatoes, eggplants and bell peppers. Wash the greens and wings under running water and dry with a paper towel.
Морковь, лук, чеснок и картофель очистите. Томаты, баклажаны и болгарский перец помойте. Зелень и крылышки помойте под проточной водой и высушите бумажным полотенцем.
For the dish, prepare the vegetables: cut the carrots into strips, chop the onion finely, and chop the tomatoes, eggplants, potatoes and bell peppers coarsely. Finely chop the greens.
Для блюда подготовьте овощи: морковь нарежьте соломкой, лук нарежьте мелко, а томаты, баклажаны, картофель и болгарский перец нарежьте крупно. Зелень мелко порубите.
Mix all ingredients in a baking dish greased with sunflower oil. Add salt and pepper and mix thoroughly, cover with a lid. Place in a preheated oven and bake for 40 minutes at 180°.
Все ингредиенты смешайте в смазанной подсолнечным маслом форме для запекания. Добавьте соль и перец и тщательно перемешайте, накройте крышкой. Отправьте в разогретую духовку и запекайте 40 минут при температуре 180°.
To get a crust on the wings, remove the dish from the oven, remove the lid and bake for another 10 minutes. You can serve the dish with soy sauce or ketchup.
Чтобы получилась корочка на крылышках, достаньте блюдо из духовки, снимите крышку и отправьте запекаться еще на 10 минут. Подавать блюдо можно с соевым соусом или кетчупом.