Wash the quince, peel and cut it into slices. Prepare a baking dish and foil. Rinse the meat and cut into pieces. Preheat oven to 200℃.
Промойте айву, почистите и нарежьте ее дольками. Приготовьте форму и фольгу для запекания. Мясо промойте и нарежьте на кусочки. Разогрейте духовку до 200 ℃.
Cut the cucumbers into strips. Place foil on the bottom of the baking dish. Place the cucumbers first, then the quince and the meat on top.
Огурцы нарежьте соломкой. На дно формы для запекания постелите фольгу. Выложите сначала огурцы, потом айву и сверху мясо.
Season with salt and pepper. Wrap everything in foil and bake at 200℃ for 60 minutes. 5 minutes before cooking, remove the foil and leave the meat to brown in the oven.
Посолите и поперчите. Заверните все в фольгу и запекайте при 200 ℃ 60 минут. За 5 минут до готовности снимите фольгу и оставьте мясо подрумяниться в духовке.
Before serving baked duck with quince, garnish it with fresh herbs and vegetables or quince. Also make a sauce for the meat.
Перед подачей запеченной утки с айвой украсьте ее свежей зеленью и овощами или айвой. Также сделайте соус к мясу.