Peel the vegetables and rinse the rice in advance. If necessary, defrost the meat and also rinse. Cut the potatoes into cubes.
Заранее очистите овощи, промойте рис. Если необходимо, мясо разморозьте и также промойте. Картофель нарежьте кубиками.
Fill the drumsticks with water, add salt and put on fire. Cut the onion, carrots and pepper into cubes, finely chop the garlic. Place the onions and carrots in a frying pan heated with oil and fry until soft.
Голени залейте водой, подсолите и поставьте на огонь. Лук, морковь и перец нарежьте кубиками, мелко нарубите чеснок. На разогретую с маслом сковороду выложите лук с морковью и обжарьте до мягкости.
Add bell pepper, garlic, paprika and allspice to the onions and carrots. Stir and fry for another 5 minutes, remove from heat.
К луку и моркови добавьте болгарский перец, чеснок, паприку и душистый перец. Перемешайте и прожарьте еще 5 минут, снимите с огня.
Remove the finished meat from the broth, cool and remove from the bone. Immerse the rice, potatoes and meat in the broth, bring to a boil and add the roast and corn. Once the rice and potatoes are cooked until tender, add cream, salt and pepper. Cook for another 5 minutes, then remove from heat and let sit for 10 minutes, covered.
Готовое мясо вытащите из бульона, охладите и снимите с кости. Рис, картофель и мясо погрузите в бульон, доведите до кипения и выкладывайте зажарку и кукурузу. Как рис и картофель сварятся до готовности, добавьте сливки, посолите, поперчите. Варите еще 5 минут, затем уберите с огня и дайте настояться минут 10 под крышкой.
When serving, the soup can be garnished with green onions or parsley. Also, fresh bread and homemade croutons are perfect for creamy soup.
При подаче суп можно украсить зеленым луком или петрушкой. Также к сливочному супу отлично подойдет как свежий хлеб, так и домашние сухарики.