First, prepare the meat, rinse it in advance and dab it with a napkin to get rid of excess moisture. Rinse carrots, onions and bell peppers thoroughly under running water. Cut the pepper into small strips, the onion into thin “feathers”, and grate the carrots on a coarse grater.
Для начала подготовьте мясо, заранее промойте его и обмакните салфеткой, чтобы избавиться от лишней влаги. Под проточной водой тщательно промойте морковь, лук и болгарский перец. Нарежьте перец небольшими полосочками, лук - тонкими “перьями”, а морковь натрите на крупной терке.
To begin, cut the pork into cubes or small cubes.
Для начала нарежьте свинину брусочками или небольшими кубиками.
Heat the vegetable oil in a frying pan, stir the meat into the marinade and place the pork pieces into the hot oil in several batches. Fry for literally half a minute on each side.
Разогрейте растительное масло на сковороде, вмешайте мясо в маринад и выложите кусочки свинины в раскаленное масло несколькими партиями. Жарьте буквально по полминуты с каждой стороны.
Place the vegetables in a frying pan and simmer them for 5 minutes over medium heat, stirring constantly. Separately, mix tomato paste, soy sauce, grated ginger and chopped garlic. When you get a homogeneous consistency, pour the sauce into the vegetables. Bring the vegetables to a boil and place the pieces of meat in the pan. Simmer for 5 minutes.
Выложите овощи на сковородку и протушите их 5 минут на среднем огне, постоянно помешивая. Отдельно смешайте томатную пасту, соевый соус, натертый имбирь и измельченный чеснок. Когда получится однородная консистенция влейте соус к овощам. Доведите овощи до кипения и выложите в сковородку кусочки мяса. Потомите 5 минут.
Place the finished dish beautifully on a plate and serve with boiled pasta. Sprinkle with parsley or dill before serving. You can also serve the dish as a separate hot dish in individual pots with bread soaked in garlic juice. Don't be afraid to experiment with spices and vegetables. In a sweet and sour sauce, all ingredients can reveal themselves well.
Готовое блюдо выложите красиво на тарелку и можете подать с отваренными макаронами. Перед подачей посыпьте петрушкой или укропом. Так же блюдо можете подать как отдельное горячее блюдо в индивидуальных горшочках с хлебом, пропитанным чесночным соком. Не бойтесь экспериментировать со специями и овощами. В кисло-сладком соусе все ингредиенты могут раскрываться по-своему хорошо.