Rinse the cereal under running water. Grind the nuts with a rolling pin or in a blender. Pour boiling water over raisins for 15 minutes and drain.
Крупу промойте под проточной водой. Орехи измельчите скалкой или в блендере. Изюм залейте кипятком на 15 минут и слейте воду.
Pour milk over the cereal and cook until tender, about 20 minutes. Cover with a lid, wrap the pan in a towel and leave for 10 minutes. Add coconut sugar.
Залейте крупу молоком и варите до готовности около 20 минут. Накройте крышкой, оберните кастрюлю полотенцем и оставьте на 10 минут. Добавьте кокосовый сахар.
Place the porridge on a plate, add raisins, chocolate and nuts. Sprinkle with grated cinnamon.
Выложите кашу в тарелку, добавьте изюм, шоколад и орехи. Посыпьте тертой корицей.
You can make this porridge chocolate. When cooking, add a little cocoa and mix well. It will acquire a chocolate color and will attract even more attention, especially from children.
Можете сделать эту кашу шоколадной. При варке добавьте немного какао и хорошо перемешайте. Она приобретет шоколадный цвет и еще больше привлечет к себе внимание, особенно детей.