Preheat the oven to 190°C. Take the shrimp, carefully peel them and rinse them. Dry the shrimp with a napkin, removing all excess moisture. In a deep bowl, combine shrimp, olive oil and finely chopped garlic. Chop the onion. Next, grate the cheese on a coarse grater and transfer to a plate.
Предварительно разогрейте духовку до 190 °C. Возьмите креветки, аккуратно отчистите их и промойте. Просушите креветки салфеткой, убрав всю лишнюю влагу. В глубокой миске смешайте креветки, оливковое масло и нарезанный мелко чеснок. Нарежьте репчатый лук. Далее натрите на крупной терке сыр и переложите на тарелку.
In a frying pan, fry the onions in butter. Stir everything and fry over medium heat for 5 minutes. Add water, cream, salt and pepper to taste and bring to a boil.
В сковороде обжарьте на сливочном масле репчатый лук. Размешайте все и обжарьте на среднем огне в течение 5 минут. Добавьте воду, сливки, соль и перец по вкусу и доведите до кипения.
Gently fold in the corn grits, stir, then reduce heat to low. Cook until soft, 5-7 minutes, stirring occasionally. Next, remove from heat and immediately add cheddar. Mix everything until the texture is homogeneous so that there is not a single lump.
Аккуратно введите кукурузную крупу, перемешайте, а затем убавьте огонь до минимума. Готовьте до мягкости 5-7 минут, время от времени помешивая. Далее снимите с огня, добавьте сразу же чеддер. Перемешайте все до однородной текстуры так, чтобы не было ни единого комочка.
Place the shrimp one side on top of the porridge. Press down a little so that they are half in the porridge. Place the pan in the oven and bake the shrimp and corn porridge for approximately 5-7 minutes.
Креветки уложите одним боком сверху на кашу. Чуть придавите таким образом, чтобы они наполовину были в каше. Поставьте сковороду в духовку и запекайте креветки с кукурузной кашей приблизительно 5-7 минут.
This recipe is the perfect way to turn ordinary porridge into a restaurant dish. Don't be afraid to experiment with seafood! You can decorate this dish with lemon slices.
Этот рецепт – идеальный вариант превращения обычной каши в ресторанное блюдо. Не бойтесь экспериментировать с морепродуктами! Украсить данное блюдо можете дольками лимона.