Peel the potatoes and cut into medium cubes. Peel carrots, onions, sweet peppers and cut into strips. Finely chop the white cabbage into strips.
Картофель очистите, нарежьте средними кубиками. Морковь, лук, перец сладкий очистите и нарежьте соломкой. Белокочанную капусту тонко нашинкуйте соломкой.
Heat vegetable oil in a frying pan, add potatoes and fry for 7-8 minutes. Next, add onions and carrots and fry for another 5 minutes.
На сковородке разогрейте растительное масло, выложите картофель и обжарьте 7-8 минут. Далее добавьте лук и морковь, обжарьте еще 5 минут.
Add water to the pan and add cabbage, adding tomato paste, simmer for 15-20 minutes. Then add green peas, herbs, spices and simmer for another 3-5 minutes.
Добавьте в сковороду воду и высыпьте капусту, добавив томатную пасту, тушите 15-20 минут. После добавьте зеленый горошек, зелень, специи и тушить еще 3-5 минут.
The finished dish can be served immediately after cooking and garnished with fresh herbs. You can also creatively serve it with additional tomato sauce or a side dish of meat. Finely chop the basil and dill, thanks to them you can add an incredible aroma to the dish.
Готовое блюдо можно подавать сразу после приготовления и украсить свежей зеленью. Также можно оригинально подать с дополнительным томатным соусом или гарниром из мяса. Нарежьте мелко базилик и укроп, благодаря им, получится придать невероятный аромат блюду.