Wash the meat and cut into small pieces. Peel the onions and carrots. Wash the zucchini and grate on a coarse grater.
Мясо помойте и нарежьте на небольшие кусочки. Лук, морковь почистите. Кабачки помыть и натереть на крупной терке.
Add small pieces of meat to the heated frying pan. Fry for a couple of minutes and add finely chopped onion. Bring the onion until golden brown.
На разогретую сковороду добавьте небольшие кусочки мяса. Обжарьте пару минут и добавьте мелко нарезанный лук. Доведите лук до золотистого цвета.
Place the meat and onions in pots, add salt and pepper. Place the next layer of zucchini.
Мясо с луком выложить в горшочки, посолите, поперчите. Следующим слоем выложите кабачки.
In another pan, fry finely chopped potatoes for a couple of minutes and then add carrots to it. Brown slightly over low heat on both sides.
В другой сковороде обжарьте пару минут мелко нарезанный картофель и затем добавьте к нему морковь. Немного подрумяньте на небольшом огне с двух сторон.
Place potatoes and carrots on top of the zucchini. And pour in the dressing, for which you need to mix: chopped parsley, sour cream, salt and pepper. Place the pots in the oven for 30-35 minutes. Five minutes before turning off, sprinkle with grated cheese and return to the oven.
Поверх кабачков выложите картофель с морковью. И залейте заправкой, для которой нужно смешать: нарезанную петрушку, сметану, соль и перец. Горшочки выложите в духовку на минут 30-35. За пять минут до выключения посыпьте тертым сыром и отправьте снова в духовку.
When serving, you can garnish with fresh herbs or serve along with sliced vegetables.
При подаче можете украсить свежей зеленью или подать вместе с овощной нарезкой.