Boil all the eggs, peel and cut into strips. Wash and cut the cucumbers as well. Cut the salmon into small cubes. Be careful, there may be bones in it. They need to be removed. Chop the cabbage as finely as possible.
Все яйца отварите и почистите, нарежьте соломкой. Огурцы помойте и нарежьте также. Семгу нарежьте мелкими кубиками. Будьте внимательны, в ней могут быть кости. Их нужно убрать. Капусту нарежьте как можно мельче.
Mix all ingredients in one bowl and season with mayonnaise. Mix well and add salt if necessary.
Все ингредиенты смешайте в одной миске и заправьте майонезом. Хорошо перемешайте и при необходимости можете добавьте соли.
Using a spoon, fill all tartlets with salad and place them on a platter. Place in the refrigerator for 20 minutes.
С помощью ложки наполните все тарталетки салатом и выложите их на блюдо. Уберите в холодильник на 20 минут.
Iceberg cabbage salad with salmon can be served in cheese baskets, and even on black bread. Decorate the dish with quail eggs and herbs.
Салат из капусты айсберг с семгой можно подавать и в корзинках из сыра, и даже на черном хлебе. Украсьте блюдо перепелиными яйцами и зеленью.