Wash the meat and dry it with a paper towel. Prepare the necessary spices.
Мясо помойте и обсушите бумажным полотенцем. Подготовьте необходимые специи.
Combine all the spices along with salt in one deep container. Stir gently. Rub the mixture over the beef on all sides.
Все специи вместе с солью соедините в одной глубокой емкости. Аккуратно перемешайте. Полученной смесью натрите говядину со всех сторон.
Wrap the meat in foil and place on a baking sheet. Place the meat in an oven preheated to 180°C for about an hour. Then remove the meat and remove it from the foil so that the meat browns. In this state, place in the oven for another 10 minutes.
Мясо обверните фольгой и положите на противень. Отправьте мясо в разогретую до 180 °С духовку примерно на час. Затем достаньте мясо и освободите от фольги для того, чтобы мясо подрумянилось. В таком состоянии отправьте в духовку еще на 10 минут.
You can prepare any side dish for the meat at your discretion, or prepare garlic or sour cream sauce. If you have fresh vegetables, add a vegetable salad.
К мясу можете приготовить любой гарнир на ваше усмотрение или же подготовьте чесночный или сметанный соус. Если есть свежие овощи, дополните овощным салатом.