Clean the fish, rinse under running water and cut into small portions. Peel and wash the vegetables.
Рыбу очистите, промойте под проточной водой и нарежьте на небольшие порционные кусочки. Овощи почистите и помойте.
Wrap the tails, heads and pieces of fish in gauze. Add two whole onions to the fish. And cook over low heat for 20 minutes. Then remove all products from the gauze.
В марлю заверните хвосты, головы и кусочки рыбы. К рыбе добавьте две целые луковицы. И варите на небольшом огне 20 минут. После чего выньте все продукты из марли.
Add chopped onions, carrots and potatoes to the broth. Add salt and continue cooking over medium heat for 10 minutes.
В бульон положите нарезанные лук, морковь и картофель. Посолите и продолжайте варить на среднем огне 10 минут.
Then add millet and cook for another 20 minutes. Add spices, bay leaf and leave on low heat for another 5 minutes. Let the soup sit for 10 minutes before serving.
Затем добавьте пшено и варите еще 20 минут. Добавьте специи, лавровый лист и оставьте на медленном огне еще 5 минут. Перед подачей дайте супу настояться 10 минут.
When serving, you can garnish portion plates with thin lemon slices. In addition to bread, you can also use croutons and crackers, both homemade and store-bought, for serving.
При подаче порционные тарелки можете украсить тонкими дольками лимона. Помимо хлеба для подачи так же можете использоваться гренки, сухари, как домашние, так и покупные.