Rinse the liver under running water and boil until tender for 25 minutes in slightly salted water. Boil and peel the eggs. Rinse greens and vegetables and dry with a paper towel.
Печень промойте под проточной водой и отварите до готовности в течение 25 минут в чуть подсоленной воде. Яйца отварите и почистите. Зелень и овощи промойте и обсушите с помощью бумажного полотенца.
Cool the boiled liver and chop it not too finely. Carefully cut the quail eggs in half.
Вареную печень остудите и нарежьте не слишком мелко. Перепелиные яйца аккуратно порежьте пополам.
Cut the cucumbers and tomatoes into strips, chop the greens coarsely. Add them to the liver and place the eggs on top. Season with mayonnaise.
Огурцы и помидоры нарежьте соломкой, зелень нарежьте крупно. Добавьте их к печени и выложите сверху яйца. Заправьте майонезом.
It is more interesting to serve this salad in cheese baskets or tartlets. You can sprinkle it with lemon juice, which will only emphasize the taste and add aroma and freshness.
Интереснее подавать этот салат в корзиночках из сыра или тарталетках. Можете брызнуть его соком лимона, который только подчеркнет вкус и добавит аромата и свежести.