Wash the meat, chop and boil until cooked. Rinse the rice under running water until transparent. Wash and peel the vegetables. Cut the onion into half rings, peppers and carrots into strips, tomatoes into cubes. Separate the finished meat from the bones and skin. Slice it or pick it by hand.
Мясо промойте, нарежьте и отварите до готовности. Рис промойте под проточной водой до прозрачности. Овощи промойте и почистите. Лук нарежьте полукольцами, перец и морковь соломкой, помидоры кубиками. Готовое мясо отделите от костей и шкуры. Нарежьте его или нарвите руками.
In a hot frying pan with olive oil, fry the onions and carrots for about 7 minutes. Add peppers and tomatoes, stir and simmer covered for 10 minutes.
На раскаленной сковороде с оливковым маслом обжарьте лук с морковью около 7 минут. Добавьте перец и томаты, перемешайте и тушите под крышкой 10 минут.
Combine rice, meat and stewed vegetables in a deep saucepan. Sprinkle turmeric, salt and pepper the dish. Pour in the broth, stir and cook for about 40 minutes. Add chopped herbs and turn off heat.
В глубокой кастрюле соедините рис, мясо и тушеные овощи. Посыпьте куркумой, посолите и поперчите блюдо. Залейте бульоном, перемешайте и варите около 40 минут. Добавьте нарезанную зелень и выключите огонь.
Serve rice with turkey and vegetables with sour cream or mayonnaise. Fresh vegetables also complement this dish perfectly.
Подавайте рис с индейкой и овощами со сметаной или майонезом. Свежие овощи тоже прекрасно дополнят это блюдо.