Prepare the necessary products, wash the meat, cut into small pieces and fill with water. Boil until almost done, skimming off the foam periodically. Cool and remove the meat from the bone. Wash and peel the vegetables. Sort the buckwheat and rinse under running water.
Подготовьте необходимые продукты, промойте мясо, разрежьте на небольшие куски и залейте водой. Отварить почти до готовности, периодически снимая пену. Остудите и снимите мясо с кости. Овощи промойте, почистите. Гречку переберите и промойте под проточной водой.
Cut the eggplants into slices, add salt and leave for 10-30 minutes. This procedure is necessary in order to remove bitter juice. Cut the pepper into rings and the onion into half rings.
Баклажаны нарежьте кружочками, посолите и оставьте на 10- 30 минут. Эта процедура необходима для того, чтобы убрать горький сок. Перец нарежьте кольцами, лук полукольцами.
Combine buckwheat, meat and vegetables in a deep saucepan. Pour in the rabbit broth, add salt, stir and put on fire. When it boils, reduce the heat and simmer, covered, until tender.
В глубокой кастрюле соедините гречку, мясо и овощи. Залейте кроличьим бульоном, посолите, перемешайте и поставьте на огонь. Когда закипит, уменьшите огонь и варите под крышкой до готовности.
Buckwheat with rabbit and vegetables is best served for lunch. This dish is very balanced and tasty, as well as filling. After such a lunch, you will not feel heavy and your ability to work will not decrease. You can serve the dish with fresh vegetables and herbs.
Гречку с кроликом и овощами лучше подавать на обед. Это блюдо очень сбалансированное и вкусное, а также сытное. После такого обеда вы не будете чувствовать тяжесть и ваша трудоспособность не снизится. Подать блюдо можно со свежими овощами и зеленью.