Rinse and clean the hearts. Peel the carrots and grate them. Also peel the onion and chop finely.
Сердечки промойте и почистите. Морковь очистите натрите на терке. Лук так же очистите и нарежьте мелко.
Fry the onions and carrots in a heated frying pan. Add the hearts after 5 minutes. Fry everything together for a couple of minutes, then reduce the heat and cover with a lid. In this state, simmer for 10 minutes.
Лук с морковью обжарьте на разогретой сковороде. Добавьте спустя 5 минут сердечки. Все вместе обжарьте пару минут, затем уменьшите огонь и накройте крышкой. В таком состоянии потушите 10 минут.
Next, add the potatoes cut into small cubes into the pan. Add salt, add bay leaf and add water so that all the potatoes are covered. Cook until the potatoes are completely cooked.
Далее добавьте в сковороду нарезанный на небольшие кубики картофель. Посолите, добавьте лавровый лист и залейте водой, чтобы вся картошка была перекрыта. Варите до полного приготовления картофеля.
When the potatoes have softened, open the lid and increase the heat. Thus, evaporate almost all the water and add sour cream. Stir and simmer for another 3-4 minutes.
Когда картофель стал мягче, откройте крышку и увеличьте огонь. Таким образом выпарите почти всю воду и добавьте сметану. Перемещайте и тушите еще 3-4 минуты.
You can serve stewed potatoes with sliced vegetables or for a more aromatic smell in the house, sprinkle with fresh herbs.
Тушенный картофель можете подать с овощной нарезкой или для более ароматного запаха в доме, посыпьте свежей зеленью.