Open the can and mash the cod liver with a fork. Heat a frying pan with oil.
Откройте консерву и разомните печень трески вилкой. Разогрейте сковороду с маслом.
Beat the eggs with kefir and add oatmeal to them, mix thoroughly. Try to achieve medium thickness.
Яйца взбейте с кефиром и добавьте к ним овсяные хлопья, тщательно перемешайте. Постарайтесь добиться средней густоты.
Pour the mixture into the pan and spread over the entire surface using a spoon. Fry the pancake on both sides for 3 minutes over low heat until golden brown.
Вылейте смесь на сковороду и распределите по всей поверхности с помощью ложки. Обжарьте блин с обеих сторон по 3 минуты на слабом огне до золотистой корочки.
Place cod liver on the prepared pancake, spread over the entire surface, fold the pancake in half with the filling inside.
На готовый блин выложите печень трески, размажьте по всей поверхности, сложите блин вдвое начинкой внутрь.
Oatmeal pancake is best served warm, with fresh herbs and vegetables. Cut it into several pieces with a knife to make it convenient to eat. Or you can pick it up and eat it like a burrito.
Овсяноблин лучше подавать теплым, со свежей зеленью и овощами. Разрежьте его ножом на несколько частей, чтобы было удобно есть. Либо можете взять его в руки и есть, как буррито.