Rinse the meat with cold running water and dry with a paper towel. Peel the garlic.
Помойте мясо холодной проточной водой, обсушите бумажным полотенцем. Почистите чеснок.
Prepare the marinade for the veal. Finely chop the prepared garlic with a knife or chop it through a press. Mix garlic with mayonnaise, add spices to taste, add salt if necessary. Mix thoroughly and let sit for 5 minutes.
Приготовьте маринад для телятины. Подготовленный чеснок мелко порубите ножом или измельчите, пропустив через пресс. Смешайте чеснок с майонезом, добавьте специи по вкусу, при необходимости добавьте соль. Тщательно перемешайте и дайте настояться в течение 5 минут.
Generously coat the veal fillet with the prepared sauce and leave to marinate for 10 minutes. Place the meat in the sleeve and secure the edges with clamps. Place the sleeve on a baking sheet and in an oven preheated to 200°C. Bake at this temperature for two hours. 15 minutes before cooking, open the sleeve to brown the meat.
Готовым соусом обильно смажьте филе телятины, оставьте для маринования на 10 минут. Мясо поместите в рукав, края скрепите зажимами. Поместите рукав на противень и в предварительно разогретую до 200°С духовку. Запекайте при этой температуре в течение двух часов. За 15 минут до готовности раскройте рукав, чтобы мясо подрумянилось.
Tender veal can be served either hot or cold. When serving in portions, place in a flat plate, garnish with a sprig of rosemary and cherry tomatoes.
Нежную телятину можете подавать как в горячем, так и в холодном виде. При порционной подаче выложите в плоскую тарелку, украсьте веточкой розмарина и помидорами черри.