Boil the rice until done. Peel and wash the vegetables.
Рис отварите до готовности. Почистите и помойте овощи.
For the dough, beat eggs with salt and sugar. Add milk and butter at the very end. Mix well. Gradually add flour, stirring constantly with a whisk or mixer. The dough should not be too thick and not too runny.
Для теста взбейте яйца с солью и сахаром. Добавьте молоко и в самом конце масло. Хорошо перемешайте. Постепенно добавляйте муку, постоянно помешивайте венчиком или миксером. Тесто должно получиться не слишком густым и не слишком жидким.
Grease a heated pancake pan with oil. Pour out the dough using a ladle. Fry for 2 minutes on both sides.
Разогретую блинную сковороду смажьте маслом. Вылейте тесто с помощью половника. Жарьте по 2 минуты с обеих сторон.
For the filling, finely chop the onion and grate the carrots on a coarse grater. Fry them in oil until golden brown. Add diced ham. Salt everything and mix well. Fry for 5 minutes. Add the filling to the pancakes, roll into a bag and tie with a cheese braid.
Для начинки порежьте мелко лук, морковь натрите на крупной терке. Обжарьте их в масле до золотистой корочки. Добавьте нарезанную кубиками ветчину. Все посолите и хорошо перемешайте. Жарьте 5 минут. Добавьте начинку на блины, сверните в мешочек и завяжите сырной косичкой.
Serve this delicious dish pre-tied with a cheese braid and for the aesthetics of the dish you can add strips of bell pepper.
Подавайте это аппетитное блюдо, предварительно завязанное сырной косичкой и для эстетики блюда можете добавить полосочки болгарского перца.