Wash the meat, pat dry with a paper towel to remove excess moisture and cut it into small cubes. Wash the sweet peppers and onions thoroughly under running water. Peel the onion and chop finely, and the pepper into medium cubes. Finely chop the dill.
Помойте мясо, промокните бумажной салфеткой, чтобы избавиться от лишней влаги и нарежьте его на небольшие кубики. Сладкий перец и лук также тщательно помойте под проточной водой. Лук почистите и нарежьте мелко, а перец - на средние кубики. Мелко покрошите укроп.
Fry the onion in a frying pan heated with vegetable oil. Add bell peppers and fry over medium heat for a couple of minutes.
Лук обжарьте на разогретой с растительным маслом сковородке. Добавьте сладкий перец и обжарьте на среднем огне пару минут.
Then place the pieces of meat in a frying pan, add chopped herbs, mayonnaise, salt and pepper, squeeze the juice of half a lemon, add your favorite spices and mix everything well. Simmer over low heat with the lid closed for about 20 minutes.
Затем выложите кусочки мяса в сковороду, добавьте зелень рубленную, майонез, посолите, поперчите, выжмите сок половины лимона, добавьте любимые специи и все хорошо перемешайте. Потомите на маленьком огне с закрыто крышкой около 20 минут.
To serve the dish effectively and appetizingly, prepare pasta or any other porridge. This will make the dish even more satisfying. Take a serving plate and place the meat on it. Don't forget the mushroom sauce. If desired, prepare garlic croutons or slices of rye bread in advance. Sprinkle the dish with finely chopped herbs.
Чтобы подать блюдо эффектно и аппетитно, приготовьте пасту или любую другую кашу. Таким образом блюдо получится еще более сытным. Возьмите сервировочную тарелку и наложите мясо. Не забудьте про грибную подливку. По желанию подготовьте заранее чесночные гренки или ломтики ржаного хлеба. Посыпьте блюдо мелко нарезанной зеленью.