Wash the unpeeled potatoes. Prepare a heat-resistant bag in which you will bake the potatoes. Grease a baking sheet with vegetable oil. Peel the garlic. Wash the dill, dry and finely chop. Remove the butter from the refrigerator in advance so that it is soft.
Неочищенный картофель вымойте. Приготовьте термоустойчивый пакет, в котором будете запекать картофель. Противень смажьте растительным маслом. Чеснок очистите. Укроп промойте, обсушите и мелко нарежьте. Сливочное масло заранее выньте из холодильника, чтоб оно было мягким.
Dip each potato in flour. Place flour, salt, pepper and spices in a baking bag. Now add floured potatoes to the bag and mix everything well.
Каждую картофелину обваляйте в муке. Засыпьте в пакет для запекания муку, соль, перец и специи. Теперь добавьте в пакет картофелины в муке, все хорошенько перемешайте.
Tie a bag of potatoes, make a couple of holes in it with a toothpick and place on a greased baking sheet. Bake in an oven preheated to 180°C for 50-60 minutes.
Пакет с картошкой завяжите, сделайте в нем пару дырочек зубочисткой и выложите на противень, смазанный маслом. Запекайте в разогретой до 180 °C духовке 50-60минут.
While the potatoes are in the oven, prepare the dressing for them. Pass the garlic through a garlic press, add chopped dill, soft butter, salt, mix everything thoroughly.
Пока картошка в духовке, приготовьте к ней заправку. Чеснок пропустите через чесночный пресс, добавьте к нему измельченный укроп, мягкое сливочное, соль, все тщательно перемешайте.
Serve hot potatoes baked as if over a campfire, along with a dressing of butter, garlic and herbs. You can also offer mayonnaise, ketchup or adjika for this dish.
Подавайте горячий картофель запеченный, как на костре, вместе с заправкой из масла, чеснока и зелени. Также можно предложить к такому блюду майонез, кетчуп или аджику.