First, take the fish, clean it of bones and all excess. Peel the onion and cut it into thin half rings. Also preheat the oven to 180° in advance. Wash tomatoes, peppers, potatoes and dill. Peel the potatoes and cut them into small circles.
Для начала возьмите рыбу, очистите ее от костей и всего лишнего. Почистите лук и нарежьте его тонкими полукольцами. Также разогрейте духовку заранее до 180°. Помойте помидоры, перец, картошку и укроп. Почистите картофель и нарежьте его небольшими кружочками.
Cut the fish into thin slices. Prepare a baking tray. To do this, place two sheets of foil on it, grease it with a thin layer of vegetable oil and place pieces of fish on it. Sprinkle them with seasonings, salt and pepper to taste.
Нарежьте рыбу тонкими ломтиками. Подготовьте противень для выпекания. Для этого выложите на него два листа фольги, смажьте растительным маслом тонким слоем и выложите на него кусочки рыбы. Посыпьте их приправами, солью и перцем по вкусу.
On top, over the entire surface of the fish, carefully place the onion and season it too. Next, place the potato slices on the onion. Bake in the oven for 20-30 minutes. Remove the dish from the oven, garnish it with chopped dill and tomato slices.
Сверху, по всей поверхности рыбы, выложите аккуратно лук и тоже его приправьте. Далее на лук выложите кружочки картофеля. В духовке выпекайте минут 20-30. Достаньте блюдо из духовки, украсьте его измельченным укропом и дольками помидор.
You can serve the dish on a large communal plate or in portioned plates for each person. As a side dish, prepare a fresh summer salad dressed with olive oil or individual salted tomato slices. If desired, place some slices of white and rye bread on the table.
Сервировать блюдо можно на общей большой тарелке или в порционных тарелках для каждого человека. В качестве гарнира приготовьте свежий летний салат, заправленный оливковым маслом, или отдельные подсоленные дольки помидора. По желанию поставьте на стол немного ломтиков белого и ржаного хлеба.