First, peel and wash the onion, then cut it into small cubes. Pass the turkey meat through a meat grinder several times until you obtain a homogeneous minced meat. Remove the leaves from the cabbage and wash thoroughly under running water. Also preheat the oven to 180°C in advance.
Для начала почистите и вымойте лук, далее нарежьте его на мелкие кубики. Индюшатину пропустите через мясорубку несколько раз до получения однородного фарша. С капусты снимите листья и тщательно вымойте под проточной водой. Также заранее поставьте разогреваться духовку до 180 °C .
Fry the chopped onion in a preheated frying pan with sunflower or olive oil for about 10 minutes over high heat. Don't forget to stir constantly. Take cabbage leaves and gently beat the hard part with a kitchen hammer. Place the sheet on a flat surface and add two tablespoons of minced meat, then wrap each sheet to make cabbage rolls.
Обжарьте нарезанный лук на разогретой сковородке с подсолнечным или оливковым маслом около 10 минут на сильном огне. Не забывайте постоянно помешивать. Возьмите листы капусты и твердую часть аккуратно отбейте кухонным молотком. Положите лист на ровную поверхность и положите две столовые ложки фарша, далее заверните каждый лист, чтобы получились голубцы.
Place them in advance on a greased pan in which you will bake the dish. Separately prepare the filling for cabbage rolls. To do this, mix the eggs in a separate bowl, add sour cream, salt and spices as desired. Pour this mixture into the pan and bake for 30 minutes until done.
Выложите их заранее на смазанную маслом форму, в которой будете выпекать блюдо. Отдельно приготовьте заливку для голубцов. Для этого в отдельной миске смешайте яйца, добавьте в них сметану, соль и специи по своему желанию. Эту смесь залейте в форму и поставьте выпекаться в течение 30 минут до готовности.
Serve the dish immediately after cooking to prevent it from getting cold. Pour sour cream or low-fat yogurt into a saucepan. Serve garlic dumplings or slices of white bread on the table. Sprinkle the casserole with aromatic herbs: parsley, parsley or chives, if desired.
Подайте блюдо сразу после приготовления на стол, чтобы оно не остыло. В соусницу налейте сметану или нежирный йогурт. Подайте чесночные пампушки или ломтики белого хлеба на стол. Посыпьте запеканку ароматной зеленью: петрушкой, петрушкой или зеленым луком по желанию