Dissolve coffee in a small amount of water. Remove the ice cream from the freezer to soften. Eggs should be at room temperature. Grease a baking dish with coconut oil and sprinkle with semolina.
Кофе растворите в маленьком количестве воды. Достаньте мороженое из морозильной камеры, чтобы стало мягче. Яйца должны быть комнатной температуры. Форму для запекания смажьте кокосовым маслом и посыпьте манной крупой.
Beat eggs with sugar, salt, kefir, coffee and vanilla essence. Add coconut oil to the dough. Beat well with a mixer, then the cake will turn out fluffier.
Яйца взбейте с сахаром, солью, кефиром, кофе и ванильной эссенцией. Добавьте в тесто кокосовое масло. Хорошо взбейте миксером, тогда пирог получится пышнее.
Sift the baking powder along with the flour and add to the rest of the mixture. Mix the dough thoroughly. Pour it into the mold and bake for 40 minutes at 180°.
Разрыхлитель просейте вместе с мукой и добавьте к остальной смеси. Тщательно перемешайте тесто. Вылейте его в форму и запекайте 40 минут при 180°.
Meanwhile, prepare the cream. Beat the ice cream with a mixer and put it in the refrigerator. When the cake is baked, cool it. Spread whipped ice cream on it. Top with cranberries.
Тем временем подготовьте крем. Мороженое взбейте миксером и уберите в холодильник. Когда пирог испечется, остудите его. Намажьте на него взбитое мороженое. Сверху украсьте клюквой.
A glass of milk can be an excellent addition to the pie. Serve it chilled to prevent the ice cream from melting too quickly.
Отличным дополнением к пирогу может стать стакан молока. Подайте его охлажденным, чтобы мороженое не таяло слишком быстро.