Cut the onion into small cubes, cut the champignons into slices and chop the greens finely. Grate the cheese on a coarse or fine grater. Preheat the oven to 180℃.
Лук нарежьте мелкими кубиками, шампиньоны нарежьте пластинками и зелень нарежьте мелко. Сыр натрите на крупной или мелкой терке. Разогрейте духовку до 180 ℃.
To knead the dough, mix butter, sour cream and a pinch of salt in a deep container. You can use a mixer. Gradually add flour and knead the dough.
Для того, чтобы замесить тесто, в глубокой емкости смешайте сливочное масло, сметану и щепотку соли. Можете воспользоваться миксером. Постепенно добавьте муку и вымесите тесто.
While the dough is resting, fry the onion over medium heat in sunflower oil for a couple of minutes. Then add the mushrooms and fry the contents of the pan for another 5-8 minutes.
Пока тесто отдыхает, обжарьте лук на среднем огне на подсолнечном масле пару минут. Затем добавьте грибы и содержимое сковороды обжарьте еще в течение 5-8 минут.
To season the pie, combine sour cream, eggs and salt in a separate container. Mix well. You can use additional spices if you wish.
Для заправки пирога в отдельной емкости соедините сметану, яйца и соль. Хорошо перемешайте. По желанию можете воспользоваться дополнительными специями.
Roll out the dough to about 0.3 cm, line it in a mold, forming high sides. Place the mushroom filling and pour the sour cream mixture over it. Sprinkle chopped herbs on top.
Раскатайте тесто примерно в 0,3 см, выстелите в форму, формируя высокие бортики. Выложите грибную начинку и залейте сметанной смесью. Сверху посыпьте рубленную зелень.
Place the pie in the preheated oven and bake for 40 minutes. Five minutes before cooking, sprinkle generously with cheese and return to the oven.
Отправьте пирог в разогретую духовку и выпекайте в течение 40 минут. За пять минут до готовности посыпьте обильно сыром и отправьте снова в духовку.
When serving, decorate the pie with herbs or beautiful sliced vegetables. If served in portions, you can top it with sour cream or tomato sauce.
При подаче украсьте пирог зеленью или красивой нарезкой из овощей. Если подавать порционно, то можно полить сметанным или томатным соусом.