Wash the vegetables, check all the necessary ingredients, prepare the work surface.
Помойте овощи, проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность.
Cut tomatoes and eggplants into cubes.
Помидоры и баклажаны нарежьте кубиками.
Place the eggplants in a deep bowl and cover with water for 10 minutes.
Баклажаны переложите в глубокую миску и залейте водой на 10 минут.
Prepare the sauce: In a bowl, combine sweet chili sauce, sesame seeds and vegetable oil.
Приготовьте соус: в миске смешайте сладкий чили-соус, кунжут и растительное масло.
Drain the eggplants, dry the pieces with paper towels and dredge in flour.
Слейте воду с баклажанов, просушите кусочки бумажными полотенцами и обваляйте в муке.
Place the eggplants in the oil heated in a saucepan.
Поместите баклажаны в разогретое в сотейнике масло.
Deep fry the eggplant until golden brown, 3-5 minutes.
Обжаривайте баклажаны во фритюре до золотистой корочки в течение 3-5 минут.
Place the eggplants in a salad bowl with the chopped tomatoes.
Переложите баклажаны в салатницу к порезанным помидорам.
Season the salad with sauce and stir.
Заправьте салат соусом и перемешайте.
Garnish the salad with parsley leaves.
Украсьте салат листиками петрушки.