Wash and peel the potatoes, cut into cubes. Wash the chicken fillet and cut it in the same way as potatoes. Peel and chop the onion. Wash the greens and chop finely.
Картофель промойте и почистите, нарежьте кубиками. Куриное филе промойте и нарежьте так же, как картофель. Лук очистите и нарежьте. Зелень промойте и мелко нарежьте.
Melt the butter and let it cool slightly. Heat the milk until warm over low heat. Add milk and soda to the butter. Stir gently.
Растопите масло и дайте ему немного остыть. Нагрейте молоко до теплого состояния на слабом огне. Добавьте в масло молоко и соду. Аккуратно перемешайте.
Then add flour to the container and knead the dough, which should be soft and not stick to your hands. Cover the dough with cling film or a towel and set aside. You can leave the dough in a warm place.
Затем добавьте в емкость муку и замешивайте тесто, которое должно быть мягким и не липнуть к рукам. Накройте тесто пищевой пленкой или полотенцем и отложите. Тесто можете оставить в теплом месте.
For the filling, combine potatoes, fillet, onions and herbs. Mix the resulting filling and add salt and pepper to taste. If you have favorite spices for meat and potatoes, you can add them at this stage.
Для начинки соедините картофель, филе, лук и зелень. Полученную начинку перемешайте и посолите, поперчите по вкусу. Если есть любимые специи для мяса и картофеля, можете на этом этапе добавить.
Preheat the oven to 180℃. Separate 1/3 of the dough and set aside. Roll out most of the dough with a rolling pin into a circle about 0.5 cm thick. Grease the pie pan with vegetable oil and sprinkle with flour. Place the dough in the mold, giving the edges about 3-4 cm high.
Разогрейте духовку до 180 ℃. Отделите 1/3 теста и отложите в сторону. Большую часть теста раскатайте скалкой в круг толщиной около 0,5 см. Форму для пирога смажьте растительным маслом и присыпьте мукой. Выложите тесто в форму, придавая бортики высотой примерно 3-4 см.
Then spread the filling onto the dough. Roll out the second part of the dough into a circle and cover with filling. Seal the edges of the pie, connecting the bottom layer of dough to the top. Make a small hole in the center of the dough to allow steam to escape. Beat the egg. Brush the pie with beaten egg and place in the oven for 45-50 minutes.
Затем выложите начинку на тесто. Вторую часть теста раскатайте в круг и накройте начинкой. Края пирога защипите, соединяя нижний пласт теста с верхним. В центре теста сделайте небольшое отверстие для выхода пара. Взбейте яйцо. Смажьте пирог взбитым яйцом и поставьте в духовку на 45-50 минут.
You can serve the pie in beautiful plates, sprinkled with herbs on top. The greens add a wonderful flavor. However, you can get by with a cup of hot tea or other favorite drink.
Пирог можете подать в красивых тарелках, посыпав сверху зеленью. Зелень придает чудесный аромат. Однако, можно обойтись и чашечкой горячего чая или другого любимого напитка.