Rinse zucchini, tomatoes, garlic, onions, carrots. Grate the zucchini on a coarse grater or use frozen ones, then defrost them and squeeze out excess water. Peel the onions and carrots. Finely chop the onion and grate the carrots on a coarse grater. Cut the tomatoes into rings.
Промойте кабачки, помидоры, чеснок, лук, морковь. Кабачки натрите на крупной терке или используйте замороженные, тогда разморозьте их и отожмите лишнюю воду. Лук и морковь почистите. Лук мелко нарежьте, а морковь натрите на крупной терке. Помидоры нарежьте кольцами.
Add the grated zucchini to the bowl. Puree the zucchini using an immersion blender. Pour in the milk, add eggs, salt and pepper and mix well. Then add flour and thoroughly knead the thick dough.
Добавьте натертые кабачки в емкость. Измельчите кабачки с помощью погружного блендера. Влейте туда же молоко, добавьте яйца, соль и перец и хорошо перемешайте. Затем всыпьте муку и тщательно замешайте густое тесто.
Prepare a pan for pancakes. Using a Colonel, pour the zucchini batter into the heated frying pan and fry the pancakes for 3 minutes on each side. Fry onions and carrots in sunflower oil until soft.
Подготовьте сковороду для блинов. С помощью полковника вылейте кабачковое тесто на разогретую сковороду и пожарьте блины по 3 минуты с каждой стороны. Обжарьте лук и морковь на подсолнечном масле до мягкости.
Mix mayonnaise with sour cream, add spices and onions with carrots. Grease the prepared zucchini pancake with this mixture. Place the tomatoes. Place another pancake on top and repeat this process. Grease the last pancake and add tomatoes.
Майонез смешайте со сметаной, добавьте специи и лук с морковью. Данной смесью смажьте готовый кабачковый блин. Выложите помидоры. Сверху положите еще один блин и повторите этот процесс. Последний блин также смажьте и добавьте помидоры.
Before serving, sprinkle the cake with fresh herbs. Also garnish with tomatoes or other fresh vegetables. Serve the cake in portions in beautiful plates.
Перед подачей посыпьте торт свежей зеленью. Также украсьте помидорами или другими свежими овощами. Подавайте торт порционно в красивых тарелках.