Wash and core the pears. Cut into slices. Grate the cheese on a coarse grater. Melt butter in a frying pan.
Груши помойте и очистите от сердцевины. Нарежьте дольками. Сыр натрите на крупной терке. В сковороде растопите сливочное масло.
Fry the pears for 10 minutes over high heat, stirring constantly. Add honey and sesame seeds and fry for a couple more minutes.
Обжарьте груши 10 минут на сильном огне, постоянно помешивая. Добавьте мед и кунжут и обжарьте еще пару минут.
Place warm pears in a deep container and pour the sauce from the pan on top. Sprinkle with cheese. Sprinkle with the juice of half a lime.
В глубокую емкость выложите теплые груши, сверху вылейте соус из сковороды. Посыпьте сыром. Полейте соком половины лайма.
Pear salad with cheese and honey can be eaten both warm and cold. Can be served with any sweet syrup or sour cream.
Грушевый салат с сыром и медом можно употреблять как теплым, так и холодным. Можно подавать с любым сладким сиропом или со сметаной.