Rinse the squid meat, potatoes, carrots and parsley. Take a squid pan, add water to it and bring to a boil.
Промойте мясо кальмара, картошку, морковь и петрушку. Возьмите кастрюлю для кальмаров, добавьте в нее воду и доведите до кипения.
Place potatoes and carrots in a saucepan with water. Bring to a boil and cook until done. Add squid to prepared boiling water and cook for 2 minutes.
Положите в кастрюлю с водой картошку и морковь. Доведите до кипения и варите до готовности. В подготовленную кипящую воду добавьте кальмаров и варите 2 минуты.
Cut cucumbers, potatoes and carrots into cubes. Cut the squid lengthwise, but not coarsely, chop the parsley finely. Add all this to the prepared plate, also add the peas. Then season with mayonnaise.
Нарежьте кубиками огурцы, картофель и морковь. Кальмары нарежьте вдоль, но не крупно, петрушку мелко нарежьте. Добавьте все это в подготовленную тарелку, так же добавьте горошек. Затем заправьте майонезом.
To make serving the salad more impressive, place it on a plate using a mold. Also decorate the salad with fresh vegetables and sprinkle some herbs on top.
Чтобы сделать подачу салата эффектнее – выложите его на тарелку при помощи формы. Так же украсьте салат свежими овощами и посыпьте сверху немного зеленью.