Remove skin, fat and bones from the meat. Finely chop. Boil the eggs hard for 7 minutes, peel and finely chop. Peel the pepper from seeds and cut into strips. Cut the tomatoes into small cubes. Peel the onion and chop finely. Pass the garlic through a press. Wash the mushrooms and peel them if desired.
Очистите мясо от шкуры, жира и костей. Мелко нарежьте. Яйца отварите 7 минут вкрутую, очистите и мелко нарежьте. Перец очистите от семян и нарежьте соломкой. Помидоры нарежьте мелкими кубиками. Лук очистите от шелухи и нарежьте мелко. Чеснок пропустите через пресс. Грибы помойте, при желании очистите.
Cut the mushrooms into 2 parts, then into slices. Don’t cut them too finely, as they will get fried during cooking. In a preheated frying pan, fry the champignons in sunflower oil for about 10 minutes over medium heat, stirring constantly. Cook uncovered until all liquid has evaporated.
Нарежьте грибы на 2 части, потом слайсами. Слишком мелко не нарезайте, ведь во время готовки они ужариваются. На разогретой сковороде в подсолнечном масле обжарьте шампиньоны около 10 минут на среднем огне, постоянно помешивая. Готовьте без крышки, пока не испарится вся жидкость.
In a deep bowl, combine all the ingredients for the salad, add a little salt and pepper and season with mayonnaise.
В глубокой миске соедините все ингредиенты для салата, немного посолите и поперчите и заправьте майонезом.
Crumble tartlets are perfect for serving this salad. The salad has enough juiciness that it doesn't seem dry. Sprinkle the dish with herbs before serving, this will decorate its appearance and give it a fresh aroma.
Для подачи этого салата отлично подойдут рассыпчатые тарталетки. В салате достаточно сочности, чтобы не казалось суховато. Посыпьте блюдо зеленью перед подачей, это украсит его вид и придаст свежего аромата.