Rinse the rice under running water until it becomes clear. Cover with water and bring the rice to a boil over high heat. Add sugar and salt. Then reduce the heat and cook the rice until cooked.
Рис промойте под проточной водой, пока она не станет прозрачной. Залейте водой, на сильном огне доведите рис до кипения под крышкой. Добавьте сахар и соль. Потом убавьте огонь и доведите рис до готовности.
Wrap the mat for rolling rolls with cling film several times. Place a bowl of water next to you to rinse your hands. Place the nori sheet with the smooth side up. Spread the rice evenly over it, from edge to edge, pressing it slightly with your hands.
Коврик для скатывания роллов оберните пищевой пленкой несколько раз. Рядом с собой поставьте мисочку с водой для ополаскивания рук. Лист нори положите гладкой стороной вверх. Равномерно распределите по нему рис, от края до края, немного прижимая его руками.
Turn the sheet over with the rice side down and add the filling: first the cheese, then the fish. Roll the roll using a mat. Place sesame seeds on the table or on cling film and roll the roll in it.
Переверните лист рисом вниз и уложите начинку: сначала сыр, потом рыбу. Сверните ролл с помощью коврика. Всыпьте кунжут на стол или на пищевую пленку, обваляйте в нем ролл.
Cut this sausage into slices and place it in a beautiful shape on a plateau. Can also be served with ginger, wasabi or soy sauce. You can also buy special sticks to make it easier to dip into sauces.
Разрежьте эту колбаску на дольки и выложите красивой формой на плато. Также можно подать с имбирем, васаби или соевым соусом. Также можно купить специальные палочки, чтоб удобнее было окунать в соусы.