Rinse the cereal under running water until the water becomes clear.
Крупу промойте под проточной водой, пока вода не станет прозрачной.
Boil the barley in water until almost done, about 20 minutes. Then add milk, sugar and cook for another 10 minutes.
Ячневую крупу отварите на воде почти до готовности, около 20 минут. Потом добавить молоко, сахар и варите еще 10 минут.
Place the porridge in a saucer. Add a piece of butter and stir. Garnish with blueberries.
Выложите кашу в блюдце. Добавьте кусочек сливочного масла и перемешайте. Украсьте голубикой.
This porridge can be served with condensed milk or any sweet syrup. To make the serving more original, sprinkle the dish with ground cinnamon or cocoa.
Такую кашу можно подать со сгущенкой или любым сладким сиропом. Чтобы сделать подачу оригинальнее, посыпьте блюдо молотой корицей или какао.