Wash and peel all vegetables: onions, carrots, mushrooms. Grate the carrots on a coarse grater, and cut the onions and mushrooms into small pieces. Also remove the core and excess seeds from the sweet pepper and cut into medium slices. Rinse the buckwheat in cold water, remove excess debris if necessary and boil.
Помойте и почистите все овощи: лук, морковь, грибы. Морковь натрите на крупной терке, а лук и грибы нарежьте мелкими кусочками. Также сладкий перец отчистите от сердцевины и лишних косточек и нарежьте средне. Гречку промойте в холодной воде, по необходимости уберите лишний мусор и отварите.
Pour vegetable oil into a heated frying pan and fry the onion until golden brown. Next, add the grated carrots and simmer everything for a couple of minutes.
В разогретую сковородку влейте растительное масло и пожарьте лук до золотистой корочки. Далее добавьте натертую морковь и потушите все пару минут.
Next, add bell peppers, stir, add mushrooms and broccoli. Simmer everything over medium heat until all vegetables are cooked. Season the vegetables with soy sauce, salt, pepper and other spices as desired. Serve the prepared vegetables along with buckwheat porridge.
Следом добавьте сладкий перец, перемешайте, добавьте грибы и брокколи. Все потушите на среднем огне до готовности всех овощей. Заправьте овощи соевым соусом, солью, перцем и другими специями по желанию. Готовые овощи подавайте вместе с гречневой кашей.
If you want to serve this dish on a holiday table and don’t know how best to do it, then bake portions of chicken along with the dish and serve in individual pots with buckwheat and stewed vegetables. Chicken will go well in this recipe and will make it even more satisfying.
Если хотите подать это блюдо на праздничный стол и не знаете, как это лучше всего сделать, то к блюду запеките порционно цыплят и подайте в индивидуальных горшочках с гречкой и тушенными овощами. Мясо цыпленка будет отлично сочетаться в этом рецепте, при этом сделает его еще более сытным.