Peel the onion and garlic. Dip the tomatoes in boiling water for a couple of minutes to remove the skin. Boil the spaghetti.
Лук и чеснок очистите. Помидоры окуните в кипяток на пару минут для того, чтобы очистить от кожицы. Отварите спагетти.
Fry the onion in vegetable oil. When the onion is browned, add minced meat, finely chopped garlic and salt and pepper. Simmer for a couple of minutes and add the tomato.
Обжарьте лук на растительном масле. Когда лук подрумянится, добавьте фарш, резанный мелко чеснок и посолите, поперчите. Потушите пару минут и добавьте помидор.
For the sauce, melt the butter over low heat. Add flour, stirring constantly. Pour in the milk in a slow stream, just remember to stir to avoid lumps. Cook until the sauce thickens. Salt the sauce to taste.
Для соуса растопите сливочное масло на маленьком огне. Добавьте муку, постоянно помешивая. Медленной струей влейте молоко, только не забывайте помешивать, чтобы избежать комочков. Варите до тех пор, пока соус не загустеет. Соус посолите по вкусу.
Place the spaghetti in the first layer in the baking dish, then a layer of sauce, fry and pour the remaining sauce in the last layer. Place the casserole in a preheated oven at 180⁰ C for 20-25 minutes.
В форму для выпекания первым слоем выложите спагетти, далее слой соуса, зажарку и последним слоем вылейте оставшийся соус. Запеканку отправьте в разогретую до 180⁰ С на 20-25 минут.
When serving, pasta casserole with tomatoes and Bechamel sauce can be decorated with fresh herbs or grated cheese.
Запеканка из макарон с помидорами под соусом "Бешамель" можете при подаче украсить свежей зеленью или тертый сыром.