Wash the fillet and dry with a paper towel. Rinse the champignons under running water, peel and cut into slices. Grate the cheese. Preheat the oven.
Филе помойте и протрите бумажным полотенцем. Шампиньоны промойте под проточной водой, очистите и нарежьте дольками. Сыр натрите на терке. Разогрейте духову.
Cut the chicken fillet into small pieces and place in a deep container along with oil, salt, pepper and soy sauce. Leave the meat to marinate for at least 10 minutes.
Куриное филе разрежьте на небольшие брусочки и отправьте в глубокую емкость вместе с маслом, солью, перцем и соевым соусом. Оставьте мясо мариноваться на как минимум 10 минут.
To prepare the sauce for the casserole, mix eggs and sour cream. Add salt and pepper to taste and mix well.
Для того, чтобы подготовить соус для запеканки, смешайте яйца и сметану. Посолите, поперчите по вкусу и хорошо перемешайте.
Place the meat on the bottom of the pan and the mushrooms on top, pour the sauce over everything and place in a preheated oven for 40 minutes. 5 minutes before readiness, sprinkle with cheese and leave in the oven until the cheese forms a golden crust.
На дно формы выложите мясо и сверху грибы, залейте все соусом и отправьте в разогретую духовку на 40 минут. За 5 минут до готовности посыпьте сыром и оставьте в духовке до образования золотистой корочки на сыре.
When serving this casserole, you can chop the vegetables and serve along the side. You can also decorate with various herbs or sprinkle with grated boiled chicken eggs. If desired, you can make a vegetable salad and serve this dish with a side dish.
При подачи этой запеканки можно порезать овощи и подать вместе с ней. Также можно украсить различной зеленью или посыпать натертыми вареными куриными яйцами. При желании можно сделать овощной салат и подать это блюдо с гарниром.