Set the oven to heat up. Beat sugar, honey, eggs in a blender. Chop the nuts.
Поставьте разогреваться духовую печь. Сахар, мед, яйца взбейте в блендере. Измельчите орехи.
For the cream, pour flour, baking powder, cinnamon and baking powder into the mixture, which has already been whipped in a blender. Beat until bubbles appear. Add chopped nuts to the dough. Stir the nuts into the dough.
Для крема насыпьте муку, разрыхлитель, корицу и разрыхлитель в массу, которая уже взбита в блендере. Взбивайте до появления пузырьков. Измельченные орехи добавьте в тесто. Размешайте орехи с тестом.
Grease a baking dish and parchment with vegetable oil. Pour the resulting dough into the center of the mold. Place in the oven and bake at 180℃ for 35 minutes. Remove, cool, cut into 4 layers.
Форму для запекания и пергамент смажьте растительным маслом. Вылейте в центр формы получившиеся тесто. Поставьте в духовку и выпекайте на 180℃ 35 минут. Достаньте, остудите, разрежьте на 4 коржа.
To make the cream, beat the sour cream with sugar until the sugar is no longer visible as crystals in the sour cream. Assemble the cake and coat each layer with cream. Sprinkle nut crumbs on top.
Для изготовления крема взбейте сметану с сахаром до момента, когда сахар перестанет чувствоваться кристаллами в сметане. Соберите торт и каждый слой обмажьте кремом. Сверху посыпьте ореховой крошкой.
The cake can be decorated with berries and mint. You can also use any fruit for decoration. If desired, you can decorate with chocolate chips or chocolate candies. A piece of delicate cake can be served with a cup of aromatic cocoa.
Торт можно украсить ягодами и мятой. Также можно использовать любые фрукты для украшения. При желании можно украсить шоколадной стружкой или шоколадными конфетами. Кусочек нежного торта можно подать с чашкой ароматного какао.