Sift the flour, this will make it more homogeneous and airy, and a sponge cake made from such flour will turn out fluffy. Remove the eggs from the refrigerator in advance. It is important that the eggs for the cakes are not cold. The cake will be more fluffy.
Муку просейте, это сделает ее более однородной и воздушной, бисквит из такой муки получится пышным. Достаньте яйца заранее из холодильника. Важно, чтобы яйца для коржей не были холодными. Корж получится более пышными.
Prepare the dough. Beat the eggs with a pinch of salt with a mixer for 3 minutes until fluffy. Without stopping whisking, gradually add condensed milk. Mix flour with baking powder, sift and add in parts to the egg mixture, stirring with a mixer.
Приготовьте тесто. Яйца с щепоткой соли взбейте миксером в течение 3 минут, до пышной массы. Не прекращая взбивать, постепенно добавьте сгущенное молоко. Муку смешайте с разрыхлителем, просейте и частями добавьте в яичную смесь, перемешивая миксером.
Preheat the oven to 180°C. Line a baking dish, size 30x40 cm, with parchment or silicone mat and grease with butter. Place half of the dough into the pan and spread in a thin, even layer. Bake the crust for 7 minutes until done. Bake the second cake in the same way. Trim the edges of the cakes. Separate them from the parchment or silicone mat and cool.
Духовку поставьте на разогрев до 180°С. Форму для выпекания, размером 30х40 см, застелите пергаментом или силиконовым ковриком и смажьте сливочным маслом. В форму выложите половину теста и распределите тонким ровным слоем. Выпекайте корж в течение 7 минут, до готовности. Таким же образом выпеките второй корж. Края коржей обрежьте. Отделить их от пергамента или силиконового коврика и остудите.
For the cream, whip cold cream with vanilla sugar. Add condensed milk to the whipped cream in a thin stream and beat with a mixer at medium speed. Divide the cooled cakes into 4 parts each.
Для крема взбейте холодные сливки с ванильным сахаром. К взбитым сливкам тонкой струйкой добавьте сгущенное молоко, взбейте миксером на средней скорости. Остывшие коржи разделите на 4 части каждый.
Assemble the cake. Place a little cream on the bottom of the dish so that the cake does not move across the surface. Lay out the cakes one at a time, spreading each one with 2 tablespoons of cream. Grease the top and sides of the cake generously with cream.
Соберите торт. На дно блюда выложите немного крема, чтобы торт не перемещался по поверхности. Выкладывайте поочередно коржи, промазывая каждый 2 столовыми ложками крема. Верх и бока торта обильно смажьте кремом.
Decorate the cake as you wish: fresh strawberries, raspberries, blueberries. When serving in portions, place rectangular pieces of cake on dessert plates and garnish each with your favorite berries.
Украсьте торт по своему желанию: ягодами свежей клубники, малины, голубики. При порционной подаче прямоугольные кусочки торта поместите на десертные тарелки, украсьте каждый любимыми ягодами.