Rinse the meat under running water and dry. If there are films and veins on it, be sure to remove them, so it will marinate better and be softer. Wash vegetables and dry with paper towels. Peel the garlic.
Мясо промойте под проточной водой и обсушите. Если на нем есть пленки и жилы, обязательно удалите их, так оно промаринуется лучше и будет мягче. Овощи вымойте и высушите бумажными полотенцами. Чеснок отчистите от шелухи.
In a deep container, mix salt, pepper and rosemary. Add mustard, garlic and honey, pour in beer. Make cuts in the meat, place in the marinade and refrigerate for several hours, or better yet, for a day. When the meat is marinated, bake it in the oven at 130°C for at least 3 hours.
В глубокой емкости перемешайте соль, перец и розмарин. Добавьте горчицу, чеснок и мед, залейте пивом. Сделайте надрезы в мясе, уложите в маринад и отправьте в холодильник на несколько часов, а лучше на сутки. Когда мясо промаринуется, запекайте его в духовке при температуре 130°C не менее 3 часов.
Prepare the sauce; for this, chop the bell pepper and sun-dried tomatoes very finely, and also finely chop the greens. Place everything in a bowl, add chopped garlic and spices: oregano, red chili pepper, salt and black pepper. Pour in olive oil, regular and balsamic vinegar. Use a blender and blend until smooth. If desired, you can add more garlic and chili pepper to the finished sauce. who likes it spicy?
Приготовьте соус, для этого очень мелко нарежьте болгарский перец и вяленые помидоры, зелень также мелко нарубите. Выложите все в миску, добавьте измельченный чеснок и специи: орегано, красный перец чили, соль и черный перец. Влейте оливковое масло, уксус обычный и бальзамический. Воспользуйтесь блендером и измельчите до однородности. В готовый соус по желанию можно добавить больше чеснока и перца чили для тех. кто любит поострее.
Place the finished meat on a plate in portions with chimichurri sauce and red peppers stuffed with cheese. Garnish the dish with lettuce leaves and serve.
Готовое мясо выложите на тарелку порционно с соусом чимичурри и красным перцем фаршированным сыром. Украсьте блюдо листьями салата и подайте к столу.