Peel potatoes, onions, peppers, carrots and rinse under running water. Wash and dry the celery, peel the garlic cloves. Open the can and drain the excess liquid from the beans.
Почистите картофель, лук, перец, морковь и сполосните под проточной водой. Промойте и обсушите сельдерей, почистите зубчики чеснока. Откройте банку и слейте лишнюю жидкость из фасоли.
Heat sunflower oil in a casserole and fry finely chopped onion and garlic until golden brown. Grate the carrots on a coarse grater, chop the celery finely and add to the frying. Cut the potatoes into medium-sized pieces and add to the vegetables, stir and continue frying. Peel and cut the bell peppers into strips and add to the cauldron, stir and cook for a few more minutes.
Разогрейте в казанке подсолнечное масло и обжарьте мелко нарезанный лук и чеснок до золотистого цвета. Натрите морковь на крупной терке, нарежьте мелко сельдерей и добавьте к зажарке. Нарежьте картофель на кусочки среднего размера и добавьте к овощам, перемешайте и продолжайте жарить. Почистите от семян и нарежьте соломкой болгарский перец и добавьте в казан, перемешайте и готовьте еще несколько минут.
Pour hot water into the cauldron and cook until the potatoes are ready. Fry the sausages in a frying pan until lightly browned and when the potatoes are ready add them to the broth. Beans and tomato paste will follow. Bring to a boil and turn off the heat. Let it brew for 15 minutes.
Залейте в казан горячую воду и варите до готовности картофеля. Прижарьте на сковороде колбаски до легкого румянца и когда картофель будет готов добавьте их в бульон. Следом пойдут фасоль и томатная паста. Доведите до кипения и выключите огонь. Дайте настояться 15 минут.
Serve the finished soup in a deep plate; it tastes great with red hot pepper, so you can decorate the serving with it.
Готовый суп подавайте в глубокой тарелке, по вкусу он отлично сочетается с красным жгучим перцем, поэтому можете украсить им подачу.