Wash the chicken fillet and dry with a paper towel. Wash and peel the vegetables. Wash the greens with cold water, dry on a napkin, and chop with a knife.
Куриное филе помойте, обсушите бумажным полотенцем. Помойте и почистите овощи. Зелень помойте холодной водой, высушите на салфетке, измельчите ножом.
Place the chicken fillet in a saucepan, cover with cold water and bring to a boil. Use a slotted spoon to remove foam from the surface. Reduce heat, cover and cook until half cooked, 20 minutes. Remove the fillet and cut into large cubes.
Поместите куриное филе в кастрюлю, залейте холодной водой и доведите до кипения. Шумовкой снимите пену с поверхности. Убавьте огонь, накройте крышкой и отварите до полуготовности, в течение 20 минут. Извлеките филе, порежьте крупными кубиками.
Cut the prepared onion into small cubes, grate the carrots on a coarse grater. Fry in a frying pan in heated sunflower oil until golden brown.
Подготовленный лук порежьте мелкими кубиками, морковь натрите на крупной терке. Обжарьте в сковороде на разогретом подсолнечном масле до золотистого цвета.
Cut the prepared potatoes into medium-sized cubes and place in boiling broth. Add salt and pepper, bring to a boil and cook until tender. Add chopped fillet, fried onions and carrots.
Подготовленный картофель порежьте кубиками среднего размера, поместите в кипящий бульон. Посолите и поперчите, доведите до кипения и варите до готовности. Добавьте порезанное филе, жареный лук с морковью.
Serve sour cream soup with chicken as a hot first course. When serving portioned, garnish your dish with fresh parsley. Serve the soup with toast or white croutons.
Подавайте сметанный суп с курицей как горячее первое блюдо. При порционной подаче украсьте свое блюдо свежей зеленью петрушки. Подайте к супу тосты или белые сухарики.