Wash the potatoes, cover with cold water and cook in their skins until tender. Then cool and peel. Also peel and rinse the onions under running water.
Помойте картофель, залейте холодной водой и варите в мундире до готовности. Затем остудите и почистите. А также очистите и сполосните под проточной водой лук.
Cut the sausage, peeled potatoes and pickled cucumbers into strips. This way they will look more interesting in the salad, and the taste will develop better. Cut the onion into thin half rings, and grate the hard cheese on a coarse grater. Place prepared ingredients into a mixing bowl.
Колбасу, очищенный картофель и маринованные огурцы нарежьте соломкой. Так в салате они будут выглядеть интереснее, а вкус раскроется лучше. Лук нарежьте тонкими полукольцами, а твердый сыр натрите на крупной терке. Переложите подготовленные ингредиенты в миску для замешивания.
Drain the filling from the jar of green peas, pour it into the total mass, add salt and pepper to taste, and also season with mayonnaise and mix well.
Слейте заливку из банки с зеленым горошком, высыпьте его в общую массу, добавьте соль и перец по вкусу, а также заправьте майонезом и хорошо перемешайте.
Serve the salad in portions on a flat, beautiful plate, perhaps in a contrasting color. Use a special ring to give the salad a beautiful shape. Garnish with fresh herbs and cherry tomatoes.
Подавайте салат порционно на плоской красивой тарелке, можно контрастного цвета. Воспользуйтесь специальным кольцом для того, чтобы предать салату красивую форму. Украсьте свежей зеленью и томатами черри.