Wash the vegetables, peel the onions, remove the seeds from the bell pepper. Wash the lemon and rinse with hot water.
Помойте овощи, почистите лук, удалите семена из болгарского перца. Лимон помойте и обдайте горячей водой.
Cut the prepared bell pepper into medium-sized cubes. Cut the tomatoes into slices, divide each of them in half. Cut the cucumbers into medium-sized cubes. Cut the onion into thin rings. Cut the feta into medium-sized cubes, up to 2 cm. Cut the olives into thin rings.
Подготовленный болгарский перец порежьте кубиками среднего размера. Помидоры порежьте дольками, разделите каждую из них пополам. Огурцы порежьте кубиками среднего размера. Репчатый лук порежьте тонкими кольцами. Фету порежьте кубиками среднего размера, до 2 см. Маслины порежьте тонкими колечками.
Place all prepared ingredients in a bowl large enough to mix well and season the salad. Sprinkle with Italian Herbs Seasoning. Cut the prepared lemon in half, squeeze the juice from one half and season the salad with it. Add olive oil and stir.
Все подготовленные ингредиенты поместите в миску, размер которой позволит хорошо перемешать и заправить салат. Посыпьте приправой «Итальянские травы». Подготовленный лимон разрежьте пополам, выдавите сок из одной половины и заправьте им салат. Добавьте оливковое масло и перемешайте.
Serve feta salad as a cold appetizer or on its own. When serving in portions, place the salad on a white plate; this will highlight the bright colors of the ingredients. Garnish with whole pitted olives. Add olive oil directly to the serving plate.
Подавайте салат с фетой в качестве холодной закуски или самостоятельного блюда. При порционной подаче выложите салат на белую тарелку, это оттенит яркие цвета ингредиентов. Украсьте целыми маслинами без косточек. Заправьте оливковым маслом прямо в порционной тарелке.