Pre-soak the rice for one hour, during which time change the water several times. Boil it in salted water until tender.
Предварительно замочите рис на один час, за это время несколько раз смените воду. Отварите его в подсоленной воде до готовности.
Cut the prepared meat into medium-sized cubes. Cut the bell pepper and carrots into medium-sized strips. Cut the celery stalk and onion into small cubes. Cut the pineapple into medium-sized cubes. Finely chop the peeled garlic with a knife.
Подготовленное мясо порежьте брусочками среднего размера. Болгарский перец и морковь порежьте соломкой среднего размера. Стебель сельдерея и лук порежьте мелкими кубиками. Ананас порежьте брусочками среднего размера. Очищенный чеснок мелко порубите ножом.
Prepare the batter. To do this, combine eggs and flour, add salt, pepper and mix everything thoroughly until smooth. Mix the meat with the batter and fry in a heated frying pan with oil, stirring, until cooked.
Приготовьте кляр. Для этого соедините яйца и муку, добавьте соль, перец и все тщательно перемешайте до однородной массы. Мясо перемешайте с кляром и обжарьте на разогретой сковороде с маслом, помешивая, до готовности.
In a preheated frying pan with sunflower oil, fry the prepared onion until golden brown. Add garlic, celery and stir. Add sweet peppers, carrots, pineapple pieces. Stir and cook for a few minutes. Add battered meat, stir.
На разогретой сковороде с подсолнечным маслом обжарьте подготовленный лук до золотистого цвета. Добавьте чеснок, сельдерей и перемешайте. Добавьте сладкий перец, морковь, кусочки ананасов. Перемешайте и готовьте несколько минут. Добавьте мясо в кляре, перемешайте.
Prepare the sauce. Mix tomato paste with a glass of water, salt, sugar, pineapple juice. Pour the sauce over the contents of the pan, cover and simmer for 15 minutes, stirring occasionally.
Приготовьте соус. Томатную пасту смешайте со стаканом воды, солью, сахаром, соком ананаса. Залейте соусом содержимое сковороды, накройте крышкой и тушите в течение 15 минут, периодически помешивая.
Serve the spicy rice hot as an independent dish. When serving in portions, place the complex roast on a bed of rice and garnish with a sprig of basil on top.
Пикантный рис подавайте к столу в горячем виде в качестве самостоятельного блюда. При порционной подаче на подушку из риса выложите сложную зажарку, украсьте сверху веточкой базилика.