Wash and dry the meat and mushrooms on a paper towel. Peel the onion and rinse under running water.
Помойте и обсушите на бумажном полотенце мясо и грибы. Почистите лук и сполосните под проточной водой.
Cut the onion into half rings or cubes, as you prefer. Place a frying pan on the fire and heat it, pour in sunflower oil and fry the onion until golden brown. Cut the meat into medium-sized pieces and add to the onion. Fry for another 15 minutes, stirring constantly until the meat is half cooked.
Порежьте лук полукольцами или кубиком, как вам больше по вкусу. Поставьте на огонь сковороду и разогрейте ее, влейте подсолнечное масло и обжарьте лук до золотистого цвета. Нарежьте мясо кусочками среднего размера и добавьте к луку. Обжаривайте еще минут 15 постоянно помешивая до полуготовности мяса.
Chop the oyster mushrooms coarsely, so their taste will be more pronounced, and place them in a frying pan, continue frying for another 5 minutes, then add oregano, salt and stir. Add water and sour cream and simmer until the meat is cooked.
Крупно нарежьте вешенки, так их вкус будет более выраженным, и выложите на сковороду, продолжайте обжаривать еще минут 5, затем добавьте орегано, соль и перемешайте. Залейте водой и сметаной и тушите до готовности мяса.
Serve mushrooms with pork in portions, as a side dish, or as a main dish. Garnish with fresh herb leaves such as parsley.
Подавайте грибы со свининой порционно, можно с гарниром, можно как основное блюдо. Украсьте листьями свежей зелени, например петрушкой.