Pre-soak the rice for one hour, during which time change the water several times. Peel the onions, carrots and peppers, wash the vegetables with cold running water.
Предварительно замочите рис на один час, за это время несколько раз смените воду. Лук, морковь и перец почистите, помойте овощи холодной проточной водой.
Cut the prepared onion into small cubes, grate the carrots on a coarse grater, fry the vegetables in a frying pan with preheated sunflower oil. Grate the tomatoes, add to the roast and simmer for another 7 minutes.
Подготовленный лук порежьте мелкими кубиками, морковь натрите на крупной терке, обжарьте овощи в сковороде с предварительно хорошо разогретым подсолнечным маслом. Натрите помидоры на терке, добавьте в зажарку и тушите еще в течение 7 минут.
Add frying to minced meat. Add salt, spices, finely chopped herbs and prepared rice there. Mix everything thoroughly.
Добавьте зажарку в мясной фарш. Туда же добавьте соль, специи, мелко рубленую зелень и подготовленный рис. Все тщательно перемешайте.
Place the stuffed peppers in a saucepan, add boiling water and bring to a boil. Cover with a lid, reduce gas and cook for 25 minutes. If you don't plan to serve the peppers right away, place them in the refrigerator. Boil just before serving. Stuffed peppers can also be frozen; in this form they can be stored for three weeks.
Поместите нафаршированные перцы в кастрюлю, залейте кипятком и доведите до кипения. Накройте крышкой, уменьшите газ и варите в течение 25 минут. Если вы не планируете подавать перец сразу, поместите их в холодильник. Варите непосредственно перед подачей. Фаршированные перцы можно и заморозить, в таком виде они могут храниться три недели.
Serve the stuffed peppers hot as an independent dish. When serving portions, place them on a plate, garnish with a sprig of parsley and sour cream.
Подавайте фаршированные перцы к столу в горячем виде в качестве самостоятельного блюда. При порционной подаче выложите их в тарелку, украсьте веточкой петрушки и сметаной.