Wash the vegetables and herbs, dry the parsley and dill on a paper towel, peel the red onion.
Помойте овощи и зелень, обсушите петрушку и укроп на бумажном полотенце, красный лук почистите от шелухи.
Cut the onion into small cubes and the sweet pepper into strips. Pour half the vegetable oil into a preheated frying pan and fry the bacon until cooked. Then remove it from the pan and fry the onion in the same fat, after a few minutes add the pepper and bring the vegetables until cooked. Then return the bacon to the pan and stir.
Нарежьте мелким кубиком лук, а сладкий перец соломкой. На разогретую сковороду вылейте половину растительного масла и обжарьте бекон до готовности. Затем снимите его со сковороды и на этом же жире обжарьте лук, через несколько минут добавьте туда и перец и доведите овощи до готовности. Затем верните на сковороду бекон и перемешайте.
In a separate bowl, add salt and pepper to the cereal. Pour the broth and milk into the pan and bring the mixture to a boil. Add the cereal and cook until tender, about 30 minutes. Pour the remaining oil into a clean, hot frying pan, break the eggs and prepare the fried egg.
В отдельной посуде добавьте к крупе соль и перец. Налейте в кастрюлю бульон и молоко и доведите смесь до кипения. Всыпьте туда же крупу и варите до готовности около 30 минут. На чистую раскаленную сковороду вылейте оставшееся масло и разбейте яйца, приготовьте глазунью.
Serve corn porridge in a deep bowl with fried bacon and vegetables, and top with an egg and garnish with fresh herbs.
Подавайте кукурузную кашу в глубокой тарелке с обжаренным беконом и овощами, а также я сверху выложите яйцо и украсьте свежей зеленью.