Pre-soak the buckwheat for half an hour. Peel the carrots and onions, wash the vegetables and mushrooms with cold running water. Rinse the meat with cold water and dry with a napkin or paper towel.
Предварительно замочите гречку на полчаса. Морковь и лук почистите, помойте холодной проточной водой овощи и грибы. Мясо помойте холодной водой и обсушите салфеткой или бумажным полотенцем.
Mix salt and paprika and rub the prepared chicken thighs with this mixture. Leave them to marinate for 30 minutes. Place the prepared buckwheat in a saucepan, add water and cook over low heat for 15 minutes, until half cooked.
Смешайте соль с паприкой, натрите этой смесью подготовленные куриные бедра. Оставьте их мариноваться в течение 30 минут. Подготовленную гречневую крупу поместите в кастрюлю, залейте водой и варите на небольшом огне в течение 15 минут, до полуготовности.
Cut the onion into small cubes, grate the carrots on a coarse grater, cut the mushrooms into medium-thick slices. Heat the vegetable oil in a frying pan, add the onion, fry until transparent, add the carrots to the onion, fry over medium heat for 3 minutes. Remove from the pan with a slotted spoon and fry the mushrooms in the same pan until the liquid evaporates. Turn off the heat and combine the onions, carrots and mushrooms in the pan.
Лук порежьте небольшими кубиками, морковь натрите на крупной терке, грибы порежьте ломтиками средней толщины. В сковороде разогрейте растительное масло, выложите в нее лук, обжарьте до прозрачности, добавьте к луку морковь, обжарить на среднем огне в течение 3 минут. Извлеките шумовкой из сковороды и в той же сковороде обжарьте грибы до испарения жидкости. Выключите огонь и соедините в сковороде лук, морковь и грибы.
Place buckwheat porridge in an even layer in a baking dish, place mushrooms with onions and carrots on top, add salt and smooth. Place chicken thighs on top of the porridge. Fill with cream.
В форму для запекания ровным слоем выложите гречневую кашу, сверху выложите грибы с луком и морковью, посолите, разровняйте. Поверх каши уложить куриные бедра. Залейте сливками.
Preheat the oven to 180°C, place the mold in it and bake for an hour. Grate the cheese on a medium grater and sprinkle over the chicken thighs when the dish is almost ready. Place back in the oven for a few minutes until golden brown.
Духовку разогрейте до 180°С, поместите в нее форму и запекайте в течение часа. Сыр натрите на средней терке и посыпьте куриные бедра, когда блюдо будет почти готово. Отправьте снова в духовку на несколько минут, до образования румяной корочки.
Serve buckwheat with chicken hot as an independent dish. When serving portioned, place it on a plate and garnish it with slices of fresh vegetables.
Подавайте гречку с курицей к столу в горячем виде в качестве самостоятельного блюда. При порционной подаче выложите ее в тарелку, украсьте ее ломтиками свежих овощей.