Wash potatoes, carrots, onions and greens. Dry the parsley and dill on a paper towel, peel and peel the vegetables, rinse under running water.
Помойте картофель, морковь, лук и зелень. Петрушку и укроп обсушите на бумажном полотенце, овощи почистите от кожуру и шелухи, ополосните под проточной водой.
Chop the potatoes into large pieces and the onion into medium-sized pieces. Heat a frying pan, pour vegetable oil into it and lightly fry the potatoes for about 10 minutes. Add onion to potatoes and fry for a few more minutes.
Нарежьте картофель на крупные кусочки, а лук на кусочки среднего размера. Разогрейте сковороду, влейте в нее растительное масло и обжарьте слегка картофель, примерно 10 минут. Добавьте к картофелю лук и обжарьте еще несколько минут.
Grate the carrots on a coarse grater and pour into the pan with the vegetables. Cut the sausages into round pieces and add them there, mix well and fry for a few minutes. Then pour a glass of water, add salt, add seasoning and simmer until tender for about 20-25 minutes under the lid.
Натрите морковь на крупной терке и высыпьте на сковороду к овощам. Нарежьте сосиски на круглые кусочки и добавьте туда же, хорошо перемешайте и обжаривайте несколько минут. Затем налейте стакан воды, посолите, добавьте приправу и тушите до готовности примерно 20-25 минут под крышкой.
Serve the stewed potatoes and sausages in portions, on a flat plate, garnished with fresh herb leaves for taste and extra aroma.
Подавайте тушеный картофель с сосисками порционно, на плоской тарелке, украсив листиками свежей зелени для вкуса и дополнительного аромата.