Wash the raspberries and place them on a paper towel to dry. Sift the semolina. It will become more airy, the texture of the casserole will be lighter.
Малину помойте, выложите на бумажное полотенце, чтобы она подсушилась. Манную крупу просейте. Она станет более воздушной, текстура запеканки будет более легкой.
The texture of the entire casserole largely depends on the texture of the cottage cheese. Therefore, if the cottage cheese is dry or grainy, pass it through a sieve or beat it with a blender. Place the eggs in a blender bowl, beat until foamy, add sugar and beat again into an elastic foam. Add cottage cheese, milk and vanilla and beat well.
От текстуры творога во многом зависит текстура всей запеканки. Поэтому если творог сухой или зернистый, пропустите его через сито или взбейте блендером. Яйца поместите в чашу блендера, взбейте в пену, добавьте сахар и снова взбейте в упругую пену. Добавьте творог, молоко и ванилин и хорошо взбейте.
Add semolina to the prepared mixture. Knead the dough. Divide the finished dough into two equal parts. Roll them out one by one into a layer the size of which corresponds to the size of the baking dish. Place one layer of dough into the prepared pan. Place prepared berries on it in a thin layer. Place the second layer of dough on top.
В приготовленную массу добавьте манку. Вымесите тесто. Готовое тесто разделите на две равные части. Поочередно раскатайте их в пласт, размер которого соответствует размеру формы для запекания. В подготовленную форму выложите один пласт теста. На него тонким слоем выложите подготовленные ягоды. Сверху выложите второй пласт теста.
Serve the casserole hot or cold as a dessert. When serving portions, serve rectangular slices on a dessert plate, garnished with powdered sugar.
Подавайте запеканку в горячем или холодном виде как десерт. При порционной подаче подайте прямоугольные ломтики на десертной тарелке, украсив сахарной пудрой.